Ana içeriğe atla

Çocuk Sahibi Olmak İçin Dua

Allah her şeye kadirdir,yeterki istemesini bilin.Sizden gelen;Çocuk Sahibi Olmak İçin Dua varmı?,Çocuk İsteyenler İçin Okunacak Dua paylaşırmısınız?,Erkek Çocuk Olması İçin Okunacak Dua var mı?,Kız Çocuk Olması İçin Okunacak Dua,Hayırlı Evlat Olması İçin Okunacak Dualar nelerdir?,Evlat Sahibi Olmak İçin Dua var mı?,Çocuk Duası,Hamile Kalmak İçin Okunacak Dua... vb. bir çok sorunuzu detaylıca cevapladık.Aklınıza takılan soru yada başka şeyler varsa yorum kısmından sorabilir,iletişim kısmından bize ulaşabilirsiniz!..Allah dularınızı kabul etsin!
cocuğu olmayanlar icin dua
Çocuğu Olmayanlar İçin Dualar
Aşağıdaki ayetler dua okunduğu zaman, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye faydalı olur. Çünkü Zekaeriya A.S. Rabbine böyle dua etmiştir. Bu bakımdan sizlerin de bu tür sıkıntısı olduğu zaman aşağıda zikredilen ayetlerle dua edin Cenab-ı Hak dileğiniz hasıl olur."Fe hebli min ledünke veliyya yerisüni ve yerisü min ali Yakup. Yuhricüküm tıflen sümme li tebluğu eşüddeküm."

Anlamı:"Bana tarafından bir evlat ihsan et. Ki bana varis olsun, Yakup hanedanına mirasçı olsun. Sonra bebek olarak çıkaran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için."

Çocuk sahibi olmak isteyipte olamayanlar bu duayı okumalı:

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. 

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" 

"(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.) "

Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:
1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]

2- Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)

Sabah ve yatsı namazından sonra silsile-i aliyyenin isimlerini, sonra Fatiha okuyarak ruhlarına gönderip, onları vesile ederek yapılan dua kabul olur. Tecrübe edilmiştir.

3- Âyât-i hırz, usulüne uygun okunur ve yanında taşınırsa, murat hasıl olur.

4- Adakta bulunmalı. Mesela, (Şununla evlenirsem, sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere, Allah için, üç Yasin okumak nezrim olsun) denince, bu dileğin kabul olduğu tecrübe edilmiştir.

5- Dua izinli okunmalı! Bir hacetin hasıl olması için dua okunurken, tesir etmesi, üstadın izni ile okumalı. Üstad vefat etmişse, kitabından öğrenip okumak da izin almak olur. İzin alan, izin verenin vekili olur. Vekilin okuması, üstad gibi tesirli olur.

6- Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı.
Bu duayı okuyanlar, maksatlarına kavuşmuşlardır.
Namaz kılmayanın, haram işleyenin ve kalbi gafil olanın duası kabul olmaz. Ehl-i sünnet itikadında olmayanın okuması fayda vermez. Hak teâlâ, her şeyi bir sebep ile yaratmaktadır. Bir şeye kavuşmak isteyen, o şeyin sebebine yapışmalıdır. Rabbimiz, insana sıhhat, şifa vermek için, dua etmeyi, sadaka vermeyi ve ilaç kullanmayı sebep yapmıştır.

Duanın kabul olması için:
Duanın kabul edilmesi için bazı şartlar vardır. Duanın kabul edileceğinden şüphe etmemeli, şartlarına riayet edilip edilmediğinden şüphe etmelidir. Gereken şartlara riayet etmeden duanın kabul edilmesini beklemek uygun olmaz.
Önce çalışmak, sonra dua dinin esası!
Kabul edilir ancak, çalışanın duası!

Erkek çocuk olması için:
Duanın kabul olması hakkında yazıda bildirdiğimiz gibi düzgün itikada sahip olup, haramlardan kaçıp, dinimizin emrine uyanın ve şartlarına uygun dua edenin duası muhakkak kabul olur. Böyle salih bir kimse, yatağa girince, önce İhlas suresini okur. (Ya Rabbi, bana bir oğul ihsan edersen ismini Muhammed koyacağım) der. Böyle dua edenin, Allahü teâlânın izniyle erkek çocuğu olur.

Yine aynı kitaptaki hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Hanımı hamile iken, elini onun karnına koyup, “Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yuled. Ya Rabbi, bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselamın hürmetine, Muhammed koydum” derse, bu çocuk erkek olur.)

Yine aynı kitapta, (Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor

Çocuk sahibi olmak için dua:
Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üst üste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar için dua:
Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Çocuk Düşmemesi İçin Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

Çocuk sahibi olmak için dua:
Çocuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur.

Çocuğun Huyunun güzelleşmesi,kötü huylu çocuğu olan bir kimse:
"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir. (7)

Çocuğun İtaatkar Olması İçin:
Eğer, bir kimsenin oğlu kendine itaat etmezse şehadet parmağını onun eli üzerine koyarak "Yâ Şehîd" dese Allah'ın izniyle itaatkâr olur.(7)

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA:

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i kerimede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bizim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Allah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yaratılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı in*sanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

Çocuğu olmayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin hayırlısını versin. Amin.

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

ERKEK ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA:

"Oğlan olsun, kız olsun, eli-yüzü düz olsun" sözü çok Önemli bir gerçeği ifade etmektedir. Gerçekten de oğlanın mı, yoksa kızın mı hakkımızda hayırlı olacağını bilemeyiz. Allah'tan çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Erkek de kız da isteyebiliriz. Ama bu konuda da ısrarcı olmamalıyız. Bu konuda şöyle demelidir:

"Allahım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi hayırlı ise onu ver". Evet böyle demeli ve doğan çocuk ister erkek ister kız olsun asla itiraz etmemeli veya memnuniyetsizlik göstermemelidir. Zaten bunun faydası da yoktur. Zira bu, kimsenin elinde olan birşey değildir. Tamamen Allahın takdiridir. O'nun takdirine itiraz ise kimsenin haddi değildir. Bu durum kullukla, müslümanlıkla asla bağdaşmaz. Allahın takdirine gönül rızası ile boyun eğmek, bize verdiğini baş-goz üstüne kabul etmek gerekir. Baştaki cümleyi bir kere daha tekrarlayalım: "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun" Amin.

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

Yorumlar

  1. Allah sizden razı olsun...Tek diyeceğim şey evlat sahibi olamayan,çocuk sahibi olamayan eşlerin bu duayı canı gönülden okuyarak Allahtan kendilerine hayırlı bir evlat istesinler,sonucu zaten göreceksiniz ben sadece bu kadar diyorum

    YanıtlaSil
  2. tedavi olun,bu duayı okumayıda eksik etmeyin

    YanıtlaSil
  3. Çocuğu olmayan ailerin psikolojisini anlamak gerçekten çok zor arkadaşlar,o süreci yaşamak gerçekten meşakatli...çekmeyen bilmez,maddi ve manevi insanı yıprtan bir durum,Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

    YanıtlaSil
  4. Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese bir evlat versin inşallah,dua okumayı eksik etmeyin ve Allaha sığının

    YanıtlaSil
  5. Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

    YanıtlaSil
  6. Allahım hayırlısıyla bir kız evlat nasip etsin bize inşallah...

    YanıtlaSil
  7. UMUDUNUZU KESMEYİN 10 SENE SONRA ÇOCUĞU OLANLAR VAR,YETERKİ ALLAHTAN İSTEYİN

    YanıtlaSil
  8. bu duaları ve ayetleri okuyun çok güçlü ve tesirli ayetler,evlat sahibi olmak,evlat kokusunu duymak herkesin hakkı bence Allah herkese hayırlısını versin inşallah

    YanıtlaSil
  9. Allah herksen kalbine göre versin,herkese hayırlı evlat versin!

    YanıtlaSil
  10. DUALARI HARFİYEN OKUYORUZ,ALLAHTAN HAYIRLISI İNŞALLAH...

    YanıtlaSil
  11. çok teferruatlı ve güzel bir şekilde anlatılmış,paylaşandan Allah razı olsun,Allah isteyen herkeze hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

    YanıtlaSil
  12. internette araştırdığım ve bulduğum en güzel dua,Allahtan isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın inşallah

    YanıtlaSil
  13. Allah herkese hayırlı evlat versin,Allah herkese evlat sevgisini tattırsın,Allah herkese Ana Baba olmayı nasip etsin inşallah

    YanıtlaSil
  14. hayıt otu ve bu duaları eksik etmeyin,Rabbim herkese hayırlısını versin!

    YanıtlaSil
  15. deneyen varmi allah bir tane kiz evlat nasip etti insallah ikinciyide nasip eder

    YanıtlaSil
  16. selamin aleykym herkese oncelikle rabbim isteyen herkese hayirli bir evlat nasip etsin ve isteyen herkesin gonlune razi eylesin kimsenin erkek olsun kadin olsun boynumuz bukuk kalmasin

    YanıtlaSil
  17. selamin aleykum rabbim isteyen herkese nasip etsin tedavi sureci cok zor hastane kapilarinda kimse boynu bukuk kalmasin

    YanıtlaSil
  18. Cok guzel dualar Allah razi olsun

    YanıtlaSil
  19. Hocam 7gün orucu ara verilmeden mi tutulmalı ara verilebilir mi Allah razı olsun

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum İçin Teşekkürler...

DUALAR

Aşık Etme Duası (Birini Kendine Aşık Etmek İçin Dua)

Sizlerden gelen sorular; Nihat HATİPOĞLU aşık etme duasını paylaşır mısınız?, ayetel kürsi ile aşık etme duası var mı?, aşık etme duası 14 gün, anında aşık eden dua var mı?, çok tesirli aşık etme duası paylaşır mısınız?, aşık etme duası mishakal, deli gibi aşık etme duası var mı?,en etkili aşk duası paylaşır mısınız?,  denenmiş  birini kendine aşık etme duası var mı..?  şeklinde soruluşmuş sorulardı. Tüm bu soruların cevaplarını aşağıda sizler için paylaştık. Allah ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah. Birini Kendine Aşık Etmek İçin Dua-Nihat HATİPOĞLU BİRİNİ KENDİNE AŞIK ETMEK İÇİN DUA (BÜYÜ DEĞİLDİR) ; Erkeği Aşık Etme Duası-Kızı Aşık Etme Duası: Kuvvetli bir celbiye için uygulamadır. Bizzat denenmiş bir uygulamadır, herhangi bir yapılış zamanı yoktur, önerilen okuma düzeni bir hafta boyunca günde 1 defa okumaya niyet etmedir fakat genel anlamda bir hafta dolmadan hacetimiz görülmüş olur. (14 gün okumada ise okumadan sonra 40 gün başka bir işlem ya da okuma yapılmaması

Kumardan Kurtulmak İçin En Etkili Dua

Sizlerden gelen sorular; Kumardan kurtulmak için ne yapmalı?, Kumar bağımlılığından tamamen kurtulmak mümkün mü?, Kumar bağımlılığı nasıl tedavi edilir?,Kocami kumardan KURTULMAK için dua paylaşır mısınız?, Cübbeli Ahmet Hoca kumardan KURTULMAK için Dua, kumardan kurtulmak için Esmaül Hüsna, Kumardan kurtulma duası Diyanet, Kumardan korunmak için okunacak dua, Sanal kumardan kurtulma yolları, kumardan kurtuldum... SORU:  Kocamı kumardan kurtulmak için dua paylaşır mısınız? CEVAP : “Bismillahirrahmanirrahim. Ya eyyühellezine amenu innemel hamru vel meysiru vel ensabü vel ezlamüricsün min ameliş şeytani fectenibühü lealleküm tüfl i hun innema yüriydüş şeytanü en yükaa beynekümül adavete vel bağdae fil hamri vel meysiri ve yesuddeküm an zikrillahi ve anis salati fehel entüm müntehun. Ve etiy’ullahe ve etiy’ur rasule vahzeru. Fe in tevelleytüm fa’lemu ennema ala resunlinel belağulmübin. Allahümme huz hubbül hamri vel meysiri bihakkı kelamukel kadim ve rasulikel kerim ve bielfi elfin la h

Aşırı Şehvetten Kurtulma Duası

Her ne kadar Allah (azze ve celle) bunu fıtrî olarak zevk ve lezzet gibi hediyelerle birlikte vermiş olsa da kişi bu hissi kontrol altında tutmadığı taktirde hem dünyâ hem âhiret cihetiyle zor durumda kalacaktır. Fikri haram, bakışı haram, meylî haram olan kişi zinâ gibi büyük bir günahla karşı karşıya gelecektir. Bedenen bunu yapmasa da uzuvları ile bir bakıma zinâ işlemiş olacaktır. Peki bu histen nasıl kurtulacağız? Şehvetten Kurtulma Duası Bismillahirrahmanirrahim, Allahumme yâ senede men lâ senede lehü. Ve yâ zuhre men lâ zuhre lehü. Ve yâ câmi’eşşettâti. Ve ya râhimel emvâti. İrhamni rahmeten tuğninî biha an rahmeti men sivâke. Allahumme lâ emlikü linefsi nef’an ve la dârren ve lâ mevten ve lâ hayâten ve lâ nüşûran. Allahumme vessî’li fîmâ rezaktenî. Ve bârik li fîmâ ve hebtenî. İnneke alâ külli şey’in kadîr. Ve lâ tusallit aleyye bizünûbi men lâ yerhamunî yâ erhamerrâhimîn. Verzuknî hayre’ddünya vel âhireti yâ Rabbel âlemîn. İlahi, in afevteni fe lâ yenkusu fî mülkike şey

Gece Banyo Yapmak Caiz mi?

Gece Banyo Yapmak Caiz mi? Sizlerden bu konuda bir çok mesaj aldık, "hocam gece cinlerin ve şeytanların vakti olduğundan banyo yapılmaz mış" veya "akşam ve gece sabaha doğru banyo yaptığında şeytan dokunur,aklını kaybedebilirsin diyorlar bu ne kadar doğru" tarzında  bir çok soru aldık. Evet,gece banyo yapabilirsiniz,bunun için her hangi bir sakınca yoktur,kuran-ı kerimde gece banyo yapmayınız diye bir ayet yoktur,ayıca hadislerde de gece banyo yapmayınız diye bir uyarı yoktur. Size gece banyo yapılabileceğini onlarca örnekle anlatabiliriz ama gece banyo yapılmaz konusunun ne kadar yanlış olduğunu göstermeye tek bir örnek bile yetecektir. Örneğin; Namaz kılan biri olsun veya namaz kılmayan biri olsun fark etmez cenabet kalma süresi en fazla bir namaz aralığıdır. Buna göre yatsıdan sonra veya gece yarısı cinsel ilişkiye girdiniz-cima yaptınız,gusül abdesti almanız gereken bir durum oldu ama siz uyuya kaldınız bu durumda sabah namazı vaktine kadar yatabilirs

Define Duası (Define Bulmak İçin veya Define Bulunduğunda Okunacak Dualar)

Bu konuda sizlerden gelen soruların bazıları; havas ilmiyle define bulmayı anlatırmısınız?,altın bulduran dualar var mı?,define bulmak için istihare nasıl yatılır?,define rüyasına yatmak gerçek mi?, rüyada define yeri görmek için okunacak dua var mı?,para bulma duası var mı?.. şeklinde sorulmuş sorulardı.Bizde her zaman ki gibi sorularınızı cevapsız bırakmadık ve sormuş olduğunuz tüm soruların cevaplarını aşağıda sizler için paylaştık. Define Bulmak İçin veya Define Bulunduğunda Okunacak Dualar Hazine yada Define ararken okunması gereken dualar; Şüpheli yerde bir (1) defa Euzu Besmele çektikten sonra yedi (7) defa Ayetel Kürsü okuyun. Her okuduğunuz da o bölgenin (gömü'nün) sağına soluna her yerine okuyun çember içine vs. alın. Bu o bölgedeki (gömü de) eğer tılsım, cin, vs varsa Ayetel Kürsünün koruma azamati geçene kadar orada size hiç bir cin zarar veremez. Sonra Kuran'ı Kerimde Vakia Suresi vardır,bu sureyi orada kıbleye karşı on (10) defa okuyun okuduktan sonra hiç